Sunday, July 23, 2006

4 jaar getrouwd

dat was weer een leuke anniversary. Laurenz was m vergeten dus heb ik hem als verrassing meegenomen naar Manchebo Spa voor een heerlijke massage op het strand. Jaccuzzi, champagne, alles erop en eraan. Je had z'n gezicht moeten zien toen hij erachter kwam dat hij voor de 4e keer onze trouwdatum was vergeten, hij trok helemaal wit weg; hihi. Volgend jaar gaat hij iets groots organiseren voor ons 5 jarig huwelijk, heeft ie beloofd, zal mij benieuwen...... alles gaat verder goed hier, met ons allemaal, goede gezondheid, lekker drukke week achter de rug, heerlijk weer. Hopi bon! Binnenkort beginnen we aan een cursus Papiaments, salsa dansen en buikdansen, en oh ja; we krijgen een katje (7 maanden, mannetje zwart/wit) een snoepie.

1 comment:

Anonymous said...

Hi mensen, gefeliciteerd met je 4e trouwjaar. Ik ken jullie niet en jullie mij ook niet maar daardoor is de wens niet minder gemeend.

Ik ben geboren op Aruba en ben al een tijd aan het denken om wel of niet terug te gaan naar mijn zonnig eilandje.

Ik ben op jullie blog terecht gekomende zoekende naar wat info over mensen die vanuit NL naar Aruba zijn verhuisd. Anyway ik zou graag meer willen weten over hoe het allemaal gegaan is dus ga ik snel een keer alles lezen. Ik hoop dat als ik vragen heb deze aan jullie kan stellen.

Verder veel plezier op the 'one happy island'

eugene

Please follow me on Social Media