Monday, February 20, 2006

terug op Aruba

halli hallo,

zo; ben ik weer. Op dit zonnig eilandje tot eind mei, dan vliegen we samen naar Nederland. Het afscheid nemen viel me zwaar, veel tranen en kusjes, en niet weten wanneer je elkaar weer gaat zien is zo enorm moeilijk en kloten. Ik moest vanuit Belize een nachtje in Miami slapen om de volgende dag de aansluiting naar Aruba te nemen. Ik had een halve dag om te shoppen, dus zocht ik een redelijk grote mall uit; de Dolphin mall.
Drama 1: tijdens het handen wassen bij de toilet in deze mall, deed ik mn trouwring af, en heb hem toen per ongeluk laten liggen, beveiliging en schoonmaak diensten hebben met me meegezocht, weg trouw ring!
Toen ik snikkend naar Laurenz belde om hem het slechte nieuws te vertellen, vertelde hij me dat hij nog slechter nieuws voor me had.
Drama 2: hij had een ongeluk gehad in mijn auto, met een slok teveel op, en hij was boven op een andere auto geklapt van een vriend van hem. Hij heeft een beetje gevoelige schouders en een klein paars plekje op zn neus, want hij droeg geen gordel/ Dit houd in dat ik dus geen auto en geen trouwring meer heb.
De kosten lopen op rond de 4000.-gulden, van nu af aan staat ons bootje dus te koop...............grrrrrrr!!!!!!!!!!!

We komen nog wel naar NL (we hadden al voor de tickets betaald gelukkig) maar hebben zeer weinig zakgeld en cadeautjes bij ons.............

Lau is nu bij de verzekering om eventueel een deel vergoed te krijgen maar aangezien er geen politie gebelt is en hij dus geen politie rapport heeft, kan de verzekering hem waarschijnlijk niet helpen. Wordt vervolgd......

No comments:

Please follow me on Social Media