Sunday, October 16, 2005

update van Aruba

zo, daar was ik weer. Alles gaat lekker z'n gangetje. Druk aan het werk. Laurenz heeft een klein polyester bootje op de kop kunnen tikken, dus vanaf maandag ligt er een opknappertje in de tuin, zal mijn benieuwen voor hoeveel weken/ maanden. Z'n bedoeling is dat we vanaf volgend weekend de zee opkunnen.......................I'll let you know (-:
Iris en Remon komen vrijdag aan op Aruba, heerlijk. Laurenz en ik hebben dan ook een weekje vrij genomen om gezellige dingen te ondernemen. We hebben pasjes voor de boot naar het Renaissance eiland, tickets voor de Lets go Latin show, Aruba Panorama bioscoop, smartlappen festival en Halloween parties, genoeg te doen. Om een zakcentje bij te verdienen (we willen ooit graag een aanbetaling doen voor een eigen huis........) ben ik bezig om fotolijstjes op te leuken, met de naam: "Aruba" erop en een zonnetje hier en daar. Per november probeer ik het dan via een toeristen winkeltje te verkopen aan toeristen voor een paar dollar. Het is een kleine hobby van me geworden om goedkope lijstjes op de kop te tikken bij Chinese winkeltjes, sommigen kosten maar 5 gulden dus er zijn volop mogelijkheden, ik houd jullie op de hoogte wanneer ik "binnen" ben. haha.
Simone is alweer 5 maanden zwanger, en ik kan niet wachten om de volgende superneef in m'n armen te sluiten. Helaas kan ik ze pas in mei/juni in Nederland gaan opzoeken maar dat is dan ook het goede nieuws dat we eindelijk alle familie weer kunnen zien. Laurenz komt dan ook mee (eindelijk, wordt weer eens tijd!) Hij word telkens banger om te vliegen, hopelijk wil hij wel weer mee terug naar Aruba..............let's see. Just kidding; ik laat 'm echt niet achter in Hengelo. Wie moet er dan visjes voor me vangen vanaf z'n bootje?
Dorien heeft geen computer meer, die is stuk, dus vandaar dat ze zelden meer online te vinden is, ze is op zoek naar een laptopje. Allemaal de groetjes ook van haar. Vandaag vrij, lekker naar het strand, doegie. x x x

1 comment:

Julia Elvarado said...

From crash-test data to blogs, auto sites abound
From Crash-Test Data to Blogs, Auto Sites Abound P lenty of websites offer detailed info on car prices, features, and getting the best deal.
Find out how you can buy and sell anything, like things related to private road construction on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like private road construction!

Social media versus blogging